Regaine Hab (3 flakon)
Regaine Hab (3 flakon)
Ára: 29.000 Ft
Kosárba teszek db-ot

hajnövesztő • hajhullás ellen • 2 perc száradási idő • illatmentesRaktáron. Szállítási idő 3-5 munkanap.

Vásárlóinkat tájékoztatjuk, hogy Regaine hab megrendelésekor Rogaine hab is kiszállításra kerülhet, attól függően, hogy melyik raktárkészletünkből történik a rendelés kielégítése. A Regaine hab és a Rogaine hab ugyanaz a termék, összetételükben SEMMILYEN KÜLÖNBSÉG nincsen! Mindkét termék 5% minoxidilt tartalmaz! Az egyetlen különbség, hogy a Rogaine-t az USA-ban gyártják, míg a Regaine-t ez EU-ban. Mivel erről Önöket tájékoztattuk, olyan reklamációkat nem áll módunkban kezelni, hogy Ön miért Rogaine-t kapott, amikor Ön Regaine-t rendelt!

A Regaine hab (Regaine Foam) 5% minoxidilt tartalmaz és a férfias tipusú hajhullás ellen  fejlesztették ki. Az FDA (az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyezési Hivatal) által jóváhagyott hajnövesztő termék.

A terméket folyamatosan kell használni, mert különben visszaáll a használat előtti állapot. Napi kétszeri használat szükséges (reggel, este) a kívánt eredmény eléréséhez. Reggel és este egy fél kupaknyi habot masszírozzon be a hajas fejbőrbe vagy csak a megritkult területre/területekre. A hab 2 percen belül megszárad, így kényelmesen használható reggel munkába indulás előtt is.

A hajvisszanövés ideje egyénfüggő (kor, kopaszság mértéke, genetika stb. befolyásolja). Van akinél két hónap használat után már látható eredmény következik be, de az átlag 3-4 hónap. Vannak emberek, akiknél nem használ a szer használata.

Ha szeretne többet megtudni a férfias típusú hajhullásról (AGA) és a Rogaine-ről olvassa el cikkeinket. Klikk ide.

1 flakon 60 ml és 1 havi használatra elegendő.

Gyártó: Johnson&Johnson (korábban: Pfizer)

Kiszerelés: 3db flakon a képen látható bontatlan, zárt dobozban.

Tipp: A hatékonyabb felvitel érdekében javasoljuk, hogy közvetlenül a hajas fejbőrre fújja a habot és úgy maszírozza el.

Figyelmeztetés: Ez a termék férfiak számára lett kifejlesztve. Nők csak dermatológus (bőrgyógyász) engedélyével használhatják! Gyerekektől tartsa távol a terméket! Hűvös, száraz helyen tárolja! Használat után szapannal alaposan mosson kezet!