Vásárlás, fizetés menete

1. lépés:
Ahhoz, hogy a webshopunkon vásárolni tudjon regisztráció szükséges. A regisztrációhoz klikkeljen a kezdőlapon a bal alsó sarokban lévő bejelentkező ablak alatt található, sötétkék színű "Regisztráció" feliratra.

2. lépés:
Miután ráklikkelt a "Regisztráció" feliratra a böngészője átirányítja a regisztrációs űrlapra. Itt értelemszerűen töltse ki a személyes adatokat. Felhasználónévnek olyan nevet adjon meg, amellyel a jövőben be kíván lépni a webshopra. Valós e-mail címet adjon meg, hogy ha valami gond van fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Azt a nevet adja meg, ami azon a postázási címen szerepel, ahova majd a vásárolni kívánt terméket szeretné küldetni. 

3. lépés:
Ugyanezen az oldalon, a cím mezőkhöz azt a pontos postázási címet adja meg, ahová a vásárolt terméket szeretné kapni. Olyan jelszót adjon meg, amivel a jövőben be kíván lépni a webshopunkba. Alul ikszelje be, ha a jövőben szeretne hírlevelet kapni az akcióinkról, újdonságainkról. Végül klikkeljen a regisztráció gombra.

4. lépés:
Ezek után automatikusan bejelentkezésre kerül a webshopunkba. (Később értelemszerűen a "Bejelentkezés" résznél tud belépni majd a regsiztrációkor megadott felhasználónevével és jelszavával.) Már csak az a dolga, hogy kiválasztja az Önnek szimpatikus terméket/termékeket, majd a mellette/mellettük lévő   ikonra klikkel.  Ezt megteheti a főoldalról a legnépszerűbb termékeknél  vagy pedig bármelyik alkategóriába belépve (hajápolás, szájápolás, vitaminok, egyéb termékek). Szintén tud vásárolni, ha a ikonra klikkel. Ekkor megjelennek a termékinformációk és fölül a "Kosárba teszek db-ot " felület. Itt is értelemszerűen kiválaszthatja  a vásárolni kívánt darabszámot, majd a mehet gombra kattinthat.

5. lépés:
Miután a kívánt mennyiségű terméket összeválogatta klikkeljen a jobb felső sarokban lévő "vásárlás befejezése" gombra.

6. lépés:
A böngészője átnavigálja a megrendelt termékek űrlapjára. Itt még tudja módosítani, törölni a megrendelését. Lejjebb válassza ki a kívánt fizetési módozatot:

- Ha az előre banki átutalást választja, akkor előre át kell utalnia webshopunk bankszámlájára a termékek és a szállítás ellenértékét. A bankszámlaszámot és a szükséges információkat a vásárlást visszaigazoló e-mailben kapja meg. A csomag feladása az összeg beérkezése után történik meg. A csomagot a postás kézbesíti. Amennyiben nincs otthon a küldemény kézbesítésekor, a postás otthagy egy értetsítőt, amivel az ott megjelölt postán (általában az Önhöz legközelebbin) tudja átvenni a csomagot.

- Ha a PayPal-os fizetést választja, akkor előre át kell utalnia webshopunk PayPal számlájára a termékek és a szállítás ellenértékét. A Drogriaplusz rendszere fieztésnél automatkusan átirányítja a PayPal oldalára, ahol biztonságosan utalhat. A csomag feladása az összeg beérkezése után történik meg. A csomagot a postás kézbesíti. Amennyiben nincs otthon a küldemény kézbesítésekor, a postás otthagy egy értetsítőt, amivel az ott megjelölt postán (általában az Önhöz legközelebbin) tudja átvenni a csomagot.

- Ha a bankkártyás fizetést választja, akkor előre át kell utalnia webshopunk PayPal számlájára a termékek és a szállítás ellenértékét. A Drogriaplusz rendszere fieztésnél automatkusan átirányítja a PayPal oldalára, ahol biztonságosan tud bankkártyájával fizetni. A csomag feladása az összeg beérkezése után történik meg. A csomagot a postás kézbesíti. Amennyiben nincs otthon a küldemény kézbesítésekor, a postás otthagy egy értetsítőt, amivel az ott megjelölt postán (általában az Önhöz legközelebbin) tudja átvenni a csomagot. A termékek csomagküldés esetén minden esetben diszkrét csomagolásban és felirattal vannak.

Végül klikkeljen a megrendelés elküldése gombra. Ekkor egy visszaigazoló e-mailt fog kapni a vásárlásról a  megadott postaiókjákba. A levélben a korábban említett részletek szerepelnek. Amennyiben már regisztrált felhasználó Önre, csak a 4.-6. lépések vonatkoznak.

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK:

Az árak:

Az áruk mellett feltüntetett ár bruttó ár, amely nem tartalmazza a szállítási költséget.

Szállítási költség:

- Fizetés banki átutalással, szállítás csomagautomatába: 1.700 Ft

- Fizetés banki átutalással, szállítás házhoz: 2.500 Ft

- Fizetés bankkártyával, szállítás házhoz: 2.990 Ft

- Fizetés PayPal-on keresztül, szállítás házhoz: 2.990 Ft

- Fizetés utánvéttel, szállítás házhoz: 3.500 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Csomagolás:

A megrendelt termékek diszkrét csomagolásban kerülnek feladásra. A csomagok külsején és a fuvarlevélen semmilyen tartalomra utaló szöveg, felirat nincsen.

Szállítási idő:

A megrendelt áruk szállítási ideje a fizetési módtól függ:

- Banki átutalás esetén először megvárjuk amíg beérkezik az átutalt összeg a számlánkra és utána adjuk fel a terméket. A 3-5 munkanapos szállítási idő az átutalás beérkezésétől számít! Ha az utalás a megrendeléstől számítva öt napig nem érkezik meg a bankszámlánkra a megrendelés automatikusan törlésre kerül! 

- PayPal-os fizetés esetén a szállítási idő 3-5 munkanap. 

- Bankkártyás fizetés esetén a szállítási idő 3-5 munkanap. 

- Utánvétes rendelés esetén a szállítási idő 3-5 munkanap. 

- Kivételt képeznek a piros csilaggal (*) jelölt termékek, melyeket nem tartunk raktáron. Ezek esetén a szállítási idő az adatlapon jelölve van.

- Szintén kivételt képeznek azok az időszakok, amikor szabadságolások vannak a cégnél, ebben az esetben a szállítási idő 7-8 munkanap is lehet. Az ilyen esetekben a vásárló tájékoztatát kap.

Visszaküldés:

A megrendelt árucikkek kézhezvételétől számított tizennégy napon belül a vásárlónak joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben webshopunk visszautalja a kifizetett termék árát az árucikk sértetlen , bontatlan állapotban való visszaküldését követően. Az árucikk visszaküldésének költsége a vásárlót terheli.