Alpecin C1 Koffein sampon
Alpecin C1 Koffein sampon
ÚJ!

Ára: 2.500 Ft
Kosárba teszek db-ot

hajhullás ellen • erősíti és energizálja a hajhagymákat • szilikonmentes (már egy használat után is erős tartást ad a hajnak)Raktáron. Szállítási idő 3-5 munkanap.

Számos tudományos tanulmány bizonyítja, hogy az Alpecin C1 koffein sampon, koffein tartalmának köszönhetően, megelőzi és lassítja az örökletes hajhullást! Minden egyes használattal erősíti a hajhagymákat és megelőzi az örökletes hajhullást.

Egy speciális gyógyszeripari hordozóanyagnak (galenikumnak) köszönhetően a koffein hajmosáskor mindössze 2 perc alatt eléri a hajhagymákat, ahol megvédi a hajhagymákat a tesztoszterontól és a DHT-tól. Tehát a koffein serkenti a hajhagymákat és védi őket az androgén és a stresszel összefüggő hajhullástól.

A lágyítószerek (pl. szilikon) elhagyásával a haj szerkezete javul, haja már néhány hajmosás után könnyebben kezelhetővé válik. Az elvékonyodott és erőtlen haj erősebbé, könnyebben formázhatóvá válik és a tartása is sokkal jobb lesz!

Főbb összetevők:

• Koffein: Megelőzi és lassítja az örökletes hajhullást! Minden egyes használattal erősíti a hajhagymákat és megvédi őket a tesztoszterontól és DHT-tól.

• Niacin: Gátolja a hajhullást, többek között a fejbőr vérellátásának javításával. Ugyanakkor serkenti a szunnyadó hajhagymák működését, megvastagítja a hajszálakat.

• Cink: Hozzájárul a fehérjeszintézishez és segít megvédeni a hajt az oxidatív károsodásoktól.

Kiszerelés: 1 flakon Alpecin C1 koffein sampon (250 ml) 

Tipp: Hagyja a fejbőrön minden nap legalább 2 percig, a felviteltől a leöblítésig, így az Alpecin C1 Koffein sampon közvetlenül a hajhagymáikhoz jut el az aktív összetevőivel. Használja rendszeresen (2-3 naponta).