RU-21 (1 doboz; 20 db)
RU-21 (1 doboz; 20 db)
Ára: 2.980 Ft
Kosárba teszek db-ot

másnaposság ellen • energiaszint növelő • segíti az oxigénfelvételt sportolásnál • segíti az oxigénfelvételt oxigénhiányos helyeken (hegyek, zárt terek stb.)
A termék jelenleg nincs raktáron, ezért nem tudják megrendelni. 2-3 hét múlva érkezik az újabb szállítmány, akkor tudják újból megrendelni. JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

A RU-21 vagy másnéven KGB tabletta, az Orosz Tudományos Akadémia Elméleti és Kísérleti Biofizikai Intézete (Institute of Theoretical and Experimental Biophysics, Russian Academy of Sciences) által kifejlesztett szer, ami segít a másnaposság tüneteinek eltüntetésében. Azért nevezik KGB tablettának, mert az orosz titkosszolgálat emberei használták sokáig, hogy elkerüljék a másnaposság kellemetlen tüneteit és munkájukra koncentrálhassanak 100%-ig egy előző napi elkerülhetetlen italozás esetén is. A városi legendák szerint a tablettát arra is használták, hogy miközben a célszeméllyel italoztak, ők józanok maradtak és így számos információt szedtek ki az ittas illetőből. A szert Eugene Mayevsky professzor fejlesztette ki, aki több mint 25 évig foglalkozott az alkohol metabolizmussal. A RU-21 csak 1999-ben vált mindenki számára elérhetővé és került piaci forgalomba.

 A RU-21-ben lévő természetes összetevők segítik a szervezet természetes alkohol lebontó képességét, azáltal hogy az alkoholban lévő toxinokat lebontja. Ennek köszönhetően a másnaposság tünetei (fejfájás, levertség, rossz kedv, fizikai és mentális képességek nagy fokú csökkenése, szélsőséges esetekben szédülés, hányás) elkerülhetőek.

A RU-21 csak természetes összetevőkből (vitmaminokból, dextrózból (szőlőcukor) áll. És ami mégfontosabb ezen összetevők megfelelő arányából.

Használata: Vegyen be két pirulát alkoholfogyasztás előtt és kettőt az utolsó pohár után.

A RU-21 használata nem csak akkor ajánlott ha nagyobb alkoholbevitelre készül például hétvégi buli vagy sörözés esetén, hanem akkor is ha csak pár pohár alkoholt készül inni. Ugyanis a RU-21 ilyenkor is csökkenti az alkohol összes rövid és hosszútávú toxikus hatását (pl. fokozott bőröregedés) viszont az alkohol szervezetre gyakorolt poziítv  hatásait megtartja.

Összefoglava a RU-21 hatékony:

  • másnaposság ellen
  • az alkohol toxikus hatásainak csökkentésére
  • energiaszint növelésre
  • oxigén felvétel javítására

1 doboz  20 db pirulát tartalmaz. 

Kiszerelés: 1 doboz RU-21.

Tipp: Vegyen be két pirulát alkoholfogyasztás előtt és kettőt az utolsó pohár után.

Figyelmeztetés: Gyerekektől tartsa távol a terméket! Hűvös, száraz helyen tárolja! Terhes és szoptató nőknek javasoljuk, hogy kérjék ki háziorvosuk, gyógyszerészük szakvéleményét!