Acai Berry 1000 mg (1 doboz; 60 db)
Acai Berry 1000 mg (1 doboz; 60 db)
Ára: 2.900 Ft
Kosárba teszek db-ot

fogyasztószer • zsírégető • szálkásító • baktériumölő • energiaszintnövelő • antioxidáns
A termék jelenleg nincs raktáron, ezért nem tudják megrendelni. 2-3 hét múlva érkezik az újabb szállítmány, akkor tudják újból megrendelni. JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

Az Acai vagy Açaí (ejtsd ászáí) az amazonasi őserdőkben előforduló pálmafajta. Bogyó terméséről híres, mely bolygónk tökéletes gyümölcsének is nevezhető, mivel nagyon gazdag tápanyagokban, mint az aminosavak, létfontosságú zsírsavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek. A gyümölcsök közül növényi tápanyag összetételben a legjobb antioxidáns.

1.kép: Az Acai Berry termése

Az amazóniai bennszülött törzsek az „élet fájaként” tisztelték az Açai-t, évszázadokon át használták, termesztették ültetvényeiken és fogyasztották, mely balzsamként hatott egészségi állapotukra. Az amazóniai bennszülöttek állítólag harcba indulásuk előtt fogyasztották a dzsúszt, erejüket, állóképességüket fokozva általa. Helyi legendák mágikus erőt tulajdonítottak az italnak, mely fokozza a szexuális vágyat és teljesítőképességet. Sajnos romlékony gyümölcs így pl. a brazilok is fagyasztott pépként (polpa de açaí) fogyasztják, Európába legfeljebb dzsuzok alkotórészeként vagy szárított (kapszula) formában jut el.

Valamennyien hallottunk a szabad gyökök egészségre káros hatásairól. A szabad gyökök mindenhol jelen vannak, ételeink fogyasztása közben és a beszívott levegőben, támadják védekező mechanizmusunkat, immunrendszerünket. Az açai bogyó és a Mistica-ban található többi gyümölcs az anthocyaninok természetes elegye. Az anthocyaninok nagyon intenzív antioxidánsok, melyek a bogyós gyümölcsökben, piros színű, pigment-tartalmú egészséges ételeinkben találhatók. Ezek a keverékek az egészségre ható számos jótékony képességeik által támogatják szervezetünk keringési és cardiovascularis folyamatait.

Az erőteljes antioxidánsokon kívül az açai esszenciális zsírsavakat, aminosavakat, növényi szterineket is tartalmaz, amik vegyileg magukhoz kötik a koleszterint. A szterin segít fenntartani a normális koleszterin szintet, szabályozza termelődésének volumenét. Segíti a prosztata és az egész immunrendszer helyes működését.

Előnyös összetevői:
* Antioxidánsok megelőzik a sejtek fertőzéseit, a korai öregedést,
* Anthocyaninok támogatják a szív- és érrendszert,
* Telítetlen zsírsavak segítik az emésztőrendszeri folyamatokat,
* Phytosterolok segítik fenntartani a normális koleszterin szintet,
* Aminosavak a szervek és izmok működését támogatják.

(forrás:Wikipédia.hu (http://hu.wikipedia.org/wiki/Acai))

Összefoglava az Acai Berry:

  • fogyasztó
  • zsírégető
  • szálkásítő
  • baktériumölő
  • energiszintnövelő
  • segít az izomtömegnövelésben
  • és nagyszerű antioxidáns

Természetes táplálékkiegészítő!

Adagolás: 2 db tabletta napi kétszer.

1 doboz 60db 1000mg-os tablettát tartalmaz.

NEM tartalmaz mesterséges színezéket, NEM tartalmaz ízesítőt vagy édesítőt, NEM tartalmaz tartósítószert, NEM tartalmaz cukrot, NEM tartalmaz keményítőt, NEM tartalmaz tejet, NEM tartalmaz laktózt, NEM tartalmaz szóját, NEM tartalmaz glutént, NEM tartalmaz búzát, NEM tartalmaz nátriumot.

Kiszerelés: 1 doboz Puritan's Pride Acai

Tipp: Kezdje az Acai Berry szedését napi 2x1 kapszulával, de ha 2 hét után elégedetlen az eredménnyel, térjen át a napi 2x2 kapszulára.

Figyelmeztetés: Gyerekektől tartsa távol a terméket! Hűvös, száraz helyen tárolja! Terhes és szoptató nőknek javasoljuk, hogy kérjék ki háziorvosuk, gyógyszerészük szakvéleményét!