Delta Plus FFP3 Maszk
Delta Plus FFP3 Maszk
Ára: 7.000 Ft
Kosárba teszek db-ot

az egyik legmagasabb szűrési képesség • a levegőben lévő részecskék legalább 99%-át szűri meg (0,6 μm-es méretig) • 5%-os maximális szivárgás • tökéletes illeszkedés • latex mentes • könnyű légzés •Raktáron. Szállítási idő 3-5 munkanap.

Az FFP3 maszkok a legmagasabb szintű védelmet nyújtják a munkaédelmi maszkok között. Így védelmet nyújtanak a mérgező és egészségre káros porok, füstök és aeroszolok ellen. Az ezen védelmi osztályhoz tartozó eszközök a rákkeltő és radioaktív szennyezőanyagokat és a kórokozókat, mint például a vírusokat, baktériumokat és gombaspórákat is kiszűrik. A teljes szivárgás nem haladhatja meg az 5%-ot.

 
Az FFP3 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcok nyújtják a lehető legnagyobb védelmet a légszennyezések ellen. 5%-os maximális szivárgás mellett a levegőben lévő részecskék legalább 99%-át szűrik meg 0,6 μm-es méretig védelmet nyújtva a toxikus, karcinogén és radioaktív részecskékkel szemben. 
 
Összehasonlítva a többi védelmi osztállyal:
 
FFP1
 
Teljes szivárgás maximuma: 25%
 
Levegőben lévő részecskék megszűrésének minimuma (0,6 μm-es méretig) : 80%
 
FFP2
 
Teljes szivárgás maximuma: 11%
 
Levegőben lévő részecskék megszűrésének minimuma (0,6 μm-es méretig) : 94%
 
FFP3

Teljes szivárgás maximuma: 5%

Levegőben lévő részecskék megszűrésének minimuma (0,6 μm-es méretig) : 99%
 
 
Ebből is látszik, hogy az FFP3 maszkok biztosítják a legmagasabb fokú védelmet! Raádásul a francia Delta Plus FFP3 maszkok az egyik legismertebb és legjobb márka a piacon.
 
 
Gyártó: Delta Plus
 
Minősítések és szabványok:
 
CE
 
2016/425/EU RENDELET
 
EN149:2001+A1:2009 Részecskeszűrő félálarcok
 
PPE DIRECTIVE 89/686/EEC
 
Forrás és bővebb információ a védelmi osztáyokról és az FFP maszkokról: