FOLIGAIN MINOXIDIL 5% HAJ VISSZANÖVESZTŐ KEZELÉS gyengéd formula férfiaknak (alacsony alkoholtartalmú) (3 flakon)
FOLIGAIN MINOXIDIL 5% HAJ VISSZANÖVESZTŐ KEZELÉS gyengéd formula férfiaknak (alacsony alkoholtartalmú) (3 flakon)
Ára: 15.600 Ft 12.480 Ft
Kosárba teszek db-ot

hajnövesztő • hajvastagító • hajhullás ellen • illatmentes • 5% minoxidil • alacsony alkohol tartalomRaktáron. Szállítási idő 3-5 munkanap.

A FOLIGAIN MINOXIDIL 5% HAIR REGROWTH TREATMENT For Men Low Alcohol Formula 5% minoxidilt tartalmaz és a férfias tipusú hajhullásra fejlesztették ki. A hatásmechanizmusa teljesen ugyanaz, mint a FOLIGAIN MINOXIDIL 5% HAJ VISSZANÖVESZTŐ KEZELÉS férfiaknak terméknek, csak alacsony alkohol tartalmú, így megfelelő az alkoholra érzékeny vásárlók számára is. Klinikailag bizonyított, hogy az 5% minoxidil nemcsak megállítja, hanem az esetek 80%-ban vissza is fordítja a hajhullást/kopaszodást. Az FDA (az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyezési Hivatal) által jóváhagyott hajnövesztő termék.

A terméket folyamatosan kell használni, mert különben visszaáll a használat előtti állapot. Napi kétszeri használat szükséges (reggel, este) a kívánt eredmény eléréséhez. Reggel és este 1 ml minoxidilt szippantson fel az aplikátorral, majd egyenletesen cseppentse, majd masszírozza be a hajas fejbőrbe, vagy csak a megritkult területre/területekre.

A hajvisszanövés ideje egyénfüggő (kor, kopaszság mértéke, genetika stb. befolyásolja). Van akinél két hónap használat után már látható eredmény következik be, de az átlag 3-4 hónap.

Ha szeretne többet megtudni a férfias típusú hajhullásról (AGA) és a Kirkland-ről olvassa el cikkeinket. Klikk ide.

1 flakon 60 ml és 1 havi használatra elegendő.

Kiszerelés: Ha ezt a terméket választja, akkor 3 flakon FOLIGAIN MINOXIDIL 5% HAIR REGROWTH TREATMENT For Men Low Alcohol Formula-t kap (3 havi adag!), egy aplikátort amivel fel tudja vinni a terméket, és egy angol nyelvű használati utasítást. 

Tipp: A hatékonyabb felvitel érdekében javasoljuk, hogy reggel munkábamenet előtt fél órával és este lefekvés előtt szintén fél órával vigye fel a terméket, mert 30 perc szükséges hozzá, hogy a minoxidil folyadék megfelelően felszívódjon.

Figyelmeztetés: Ez a termék férfiak számára lett kifejlesztve. Nők csak dermatológus (bőrgyógyász) engedélyével használhatják! Gyerekektől tartsa távol a terméket! Hűvös, száraz helyen tárolja! Használat után szapannal alaposan mosson kezet!