FOLIGAIN MINOXIDIL 5% HAJ VISSZANÖVESZTŐ HAB férfiaknak (3 flakon; 3 havi adag)
FOLIGAIN MINOXIDIL 5% HAJ VISSZANÖVESZTŐ HAB férfiaknak (3 flakon; 3 havi adag)
ÚJ!

Ára: 16.000 Ft 14.400 Ft
Kosárba teszek db-ot

hajnövesztő • hajhullás ellen • 5% minoxidil • Rogaine helyettesítő • 2 perc száradási idő • illatmentes • hab formátumRaktáron. Szállítási idő 3-5 munkanap.

Jelenleg egy vásárló maximum három terméket rendelhet, a készlethiány elkerülése végett!

A FOLIGAIN.F5 hab 5% minoxidilt tartalmaz és a férfias tipusú hajhullás ellen  fejlesztették ki. Összetevőiben megegyezik a népszerű Rogaine habbal viszont, árban jóval kedvezőbb.  Klinikailag bizonyított, hogy nemcsak megállítja, hanem az esetek 80%-ban vissza is fordítja a hajhullást/kopaszodást. Az FDA (az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyezési Hivatal) által jóváhagyott hajnövesztő termék.

A terméket folyamatosan kell használni, mert különben visszaáll a használat előtti állapot. Napi kétszeri használat szükséges (reggel, este) a kívánt eredmény eléréséhez. Reggel és este egy pumpálásnyi habot masszírozzon be a hajas fejbőrbe vagy csak a megritkult területre/területekre. A felvitel után alaposan mosson kezet! A hab 2 percen belül megszárad, így kényelmesen használható reggel munkába indulás előtt is.

A hajvisszanövés ideje egyénfüggő (kor, kopaszság mértéke, genetika stb. befolyásolja). Van akinél két hónap használat után már látható eredmény következik be, de az átlag 3-4 hónap.

Ha szeretne többet megtudni a férfias típusú hajhullásról (AGA) olvassa el cikkeinket. Klikk ide.
 
1 flakon 60 ml és 1 havi használatra elegendő napi kétszeri használat mellett.
 
Kiszerelés: 1 zárt, originál doboz, amiben 3 db flakon van.
 
Tipp: A hatékonyabb felvitel érdekében javasoljuk, hogy közvetlenül a hajas fejbőrre fújja a habot és úgy maszírozza el.
 
Figyelmeztetés: Ez a termék férfiak számára lett kifejlesztve. Nők csak dermatológus (bőrgyógyász) engedélyével használhatják! Gyerekektől tartsa távol a terméket! Hűvös, száraz helyen tárolja! Használat után szapannal alaposan mosson kezet!