FOLIGAIN MINOXIDIL 2% HAJ VISSZANÖVESZTŐ KEZELÉS nőknek (3 flakon)
FOLIGAIN MINOXIDIL 2% HAJ VISSZANÖVESZTŐ KEZELÉS nőknek (3 flakon)
Ára: 14.000 Ft 11.900 Ft
Kosárba teszek db-ot

kifejezetten nőknek • hajnövesztő • hajvastagító • hajhullás ellen • illatmentes • 2% minoxidil
A termék jelenleg nincs raktáron, ezért nem tudják megrendelni. 2-3 hét múlva érkezik az újabb szállítmány, akkor tudják újból megrendelni. !

FOLIGAIN MINOXIDIL 2% HAJ VISSZANÖVESZTŐ KEZELÉS nőknek 2% minoxidilt tartalmaz és a férfias tipusú hajhullásra fejlesztették ki nőknek. Férfiak is használhatják, de számukra mindenképp az 5%-os minoxidil termékeket ajánljuk (Kirkland Minoxidil, FOLIGAIN MINOXIDIL 5% HAJ VISSZANÖVESZTŐ KEZELÉS férfiaknak, Rogaine hab). Klinikailag bizonyított, hogy az 2% minoxidil nemcsak megállítja, hanem sok esetben issza is fordítja a hajhullást/kopaszodást. Az FDA (az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyezési Hivatal) által jóváhagyott hajnövesztő termék.

A terméket folyamatosan kell használni, mert különben visszaáll a használat előtti állapot. Napi kétszeri használat szükséges (reggel, este) a kívánt eredmény eléréséhez. Reggel és este 1 ml minoxidilt szippantson fel az aplikátorral, majd egyenletesen cseppentse, majd masszírozza be a hajas fejbőrbe, vagy csak a megritkult területre/területekre.

A hajvisszanövés ideje egyénfüggő (kor, kopaszság mértéke, genetika stb. befolyásolja). Van akinél két hónap használat után már látható eredmény következik be, de az átlag 3-4 hónap.

FOLIGAIN MINOXIDIL 2% HAJ VISSZANÖVESZTŐ KEZELÉS nőknek  a jelenleg a piacon kapható legkiválóbb minőségű 2%-os minoxidil készítmény.

1 flakon 60 ml és 1 havi használatra elegendő.

Kiszerelés: Ha ezt a terméket választja, akkor 3 flakon FOLIGAIN MINOXIDIL 2% HAJ VISSZANÖVESZTŐ KEZELÉS nőknek kap (3 havi adag!), egy aplikátort amivel fel tudja vinni a terméket, és egy angol nyelvű használati utasítást.

Tipp: A hatékonyabb felvitel érdekében javasoljuk, hogy reggel munkábamenet előtt fél órával és este lefekvés előtt szintén fél órával vigye fel a terméket, mert 30 perc szükséges hozzá, hogy a minoxidil folyadék megfelelően felszívódjon.

Figyelmeztetés: Gyerekektől tartsa távol a terméket! Hűvös, száraz helyen tárolja! Használat után szapannal alaposan mosson kezet!