Crest 3D White Luxe Whitstrips Glamorous White (1 doboz; 2 heti adag)
Crest 3D White Luxe Whitstrips Glamorous White (1 doboz; 2 heti adag)
Ára: 14.990 Ft
Kosárba teszek db-ot

a fogfehérítők legújabb generációja • gyors és hatékony fogfehérítés otthon • egyszerű használat • átlátszó fogfehérítő csíkok • használat közben is végezhető napi rutin • videó a használatról
A termék jelenleg nincs raktáron, ezért nem tudják megrendelni. 2-3 hét múlva érkezik az újabb szállítmány, akkor tudják újból megrendelni. JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

A Crest fogfehérítő csíkkal gyorsan és hatékonyan fehérítheti fogait. Mindössze annyit kell tennie, hogy feltapasztja az átlátszó fóliát az alsó és/vagy felső fogsorára és a fogsorán hagyja 30 percig. Isméteje meg a folyamatot 2 héten keresztül, minden nap egyszer. 3 nap után fogai láthatóan fehérebbek lesznek. A teljes eredmény 14 nap után látható.

A 30 perc alatt, amíg fel vannak felyezve a fogfehérítő csíkok ugyanúgy végezheti a napi rutint, ugyanúgy tud beszélni, vagy a munkáját folytatni. A csíkok nem is feltünőek hiszen átlátszóak.

A Crest fogfehérítő csíkok magasfokú hatékonyságukat, többek között az egyik leghatékonyabb bennük lévő fogfehérítő vegyületnek a Hydrogen Peroxide-nak köszönhetik.

1 doboz 28 db átlátszó fogfehérítő csíkot tartalmaz (14 db alsó fogsorra, 14 db a felső fogsorra)

Nézze meg a videót, hogy hogyan kell felhelyezni a Crest fogfehérítő csíkokat. Ezen a videón még egy korábbi generációs Crest fogfehérítő látható, de a felhelyezés ugyanaz, mint ennél (felhelyezés 3:15-től a videón):

 

Kiszerelés: 1 doboz Crest 3D White Luxe Whitstrips Glamorous White

Tipp: Tökéletes kiegészítő a termékhez a Crest Extra Whitening Fogfehérítő Fogkrém ,   ami segít, hogy megőrizze az elért fehérséget.