Crest Extra Whitening Fogfehérítő Fogkrém (1 tubus)
Crest Extra Whitening Fogfehérítő Fogkrém (1 tubus)
Ára: 3.900 Ft
Kosárba teszek db-ot

fogfehérítő • segít a Crest fogfehérítővel elért fehérség tartós megtartásában • fogkő elleni védelem • gátolja a fogszuvasodás kialakulásást • fluorid tartalmú
A termék jelenleg nincs raktáron, ezért nem tudják megrendelni. 2-3 hét múlva érkezik az újabb szállítmány, akkor tudják újból megrendelni. JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

A Cest Extra Whitening fogkrém (franciául: Crest Extra Blanchissant) nagyszerű módja, hogy a Crest 3D White Luxe Whitstrips Glamorous White fogfehérítővel elért eredményt tartósan megtartsuk. Ehhez mindösszesen az szükséges, hogy folyamatosan naponta kétszer (reggel és este) fogat mossunk a Crest fogkrémmel ugyanúgy, mint bármilyen más hagyományos fogkrémmel.

A Crest fogkrém továbbá nagyon hatékony a fogkő lerakódásának megakadályozásában is. Fluorid tartalma megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását is.

Kiszerelés: 1 db fogkrém.

Tipp: Tökéletes kiegészítő Crest 3D White Luxe Whitstrips Glamorous White termékünk mellé.


X Tisztelt Vásárlóink! 2024. február 29-ig szabadságon vagyunk. Rendelni tudnak, de rendelésük csak február 29-e után kerül feladásra. A csomagok feladása a rendelések sorrendjében történik, tehát akik február 3-án rendelnek, azoknak jóval hamarabb kerül feladásra a rendelése, mint akik február 18-án rendelnek. A szabadság alatt ügyfélszolgálat nincs, az e-mail-ekre nem válaszolunk. A február elseje előtti rendelések feladása természetesen még megtörténik, emiatt kérjük ne keressenek minket!