Kirkland Minoxidil Refill (utántöltő) (3 flakon)
Kirkland Minoxidil Refill (utántöltő) (3 flakon)
Ára: 16.500 Ft 9.075 Ft
Kosárba teszek db-ot

jelenleg a piacon kapható leghatásosabb minoxidil készítmény • hajnövesztő • szakállnövesztő • hajvastagító • hajhullás ellen • illatmentes • minoxidilRaktáron. Szállítási idő 3-5 munkanap.

Jelenleg egy vásárló egy terméket (3 flakon) rendelhet, a készlethiány elkerülése végett!

Amennyiben az originál, bontatlan, dobozos, 6 flakonos verziót keresi klikkeljen ide!

A Kirkland Minoxidil, minoxidilt tartalmaz és a férfias tipusú hajhullásra fejlesztették ki. Klinikailag bizonyított, hogy a minoxidil nemcsak megállítja, hanem az esetek 80%-ban vissza is fordítja a hajhullást/kopaszodást. Az FDA (az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyezési Hivatal) által jóváhagyott hajnövesztő termék. Szakállnövesztésre is alkalmas, de előtte kérje ki dermatológusa (bőrgyógyásza) tanácsát!

A terméket folyamatosan kell használni, mert különben visszaáll a használat előtti állapot. Napi kétszeri használat szükséges (reggel, este) a kívánt eredmény eléréséhez. Reggel és este 1 ml minoxidilt szippantson fel az aplikátorral, majd egyenletesen cseppentse, majd masszírozza be a hajas fejbőrbe, vagy csak a megritkult területre/területekre.

A hajvisszanövés ideje egyénfüggő (kor, kopaszság mértéke, genetika stb. befolyásolja). Van akinél két hónap használat után már látható eredmény következik be, de az átlag 3-4 hónap.

Ha szeretne többet megtudni a férfias típusú hajhullásról (AGA) és a Kirkland-ről olvassa el cikkeinket. Klikk ide.

1 flakon 60 ml és 1 havi használatra elegendő.

Kiszerelés: Ha ezt a terméket választja, akkor 3 flakon Kirkland Minoxidilt kap (3 havi adag!). A termékhez pipetta nem jár! Ha szüksége van pipettára azt külön tudja megvásárolni vagy pedig a 6 havi kiszerelést ajánljuk, amihez automatikusan jár. 

Tipp: A hatékonyabb felvitel érdekében javasoljuk, hogy reggel munkábamenet előtt fél órával és este lefekvés előtt szintén fél órával vigye fel a terméket, mert 30 perc szükséges hozzá, hogy a minoxidil folyadék megfelelően felszívódjon.

Figyelmeztetés: Ez a termék férfiak számára lett kifejlesztve. Nők csak dermatológus (bőrgyógyász) engedélyével használhatják! Gyerekektől tartsa távol a terméket! Hűvös, száraz helyen tárolja! Használat után szapannal alaposan mosson kezet!